OBS: Sidste tilmelding 24.04.15
STÆVNE I HESTEVELFAERD.DK
- et rigtig godt sted at starte
Stil op i anderledes konkurrencer med din hest. Stævnet kører over 3 dage. Sjove & udfordrende konkurrencer og masser af dejlige mennesker!
Vi byder dig

Velkommen til hestevelfærd.dk

Hestevelfaerd.dk er for dig der har fokus på hesten i alle discipliner. Vi tror på at et godt liv med hesten er baseret på Nysgerrighed, Nytrænkning, Ny Viden, Netværk, Vidensdeling og Sammenhold.

Alle kan være medlem af Hestevelfaerd.dk uanset om de vil bruge os som dit eneste Hestenetværk eller som supplement. Vi arbejder på at gøre hestevelfaerd.dk til et landsdækkende tilbud, med foredragsrækker og muligheder for medlemmer i hele landet. Se mere om regionerne her.

Som medlem får du tilbudt en masse arrangementer og kurser til nedsat pris, du får et super godt netværk og en masse ny viden. Bliv medlem for kun 120 kr. pr. år.

Vi gør hvad vi kan, for at blive bedre til at være hestemennesker hver dag og bruger vores MANIHEST som guideline og til at blive inspireret af. Vi tror på at hvis man arbejder hen imod og tænker over hvert punkt i manihestet, så er man godt på vej imod et absolut hestevelfaerd.dk-hjem.
hestevelfaerd.dk siger tak!

Stor tak!

Til vores stævnesponsorer 2015! Gi' dem lige lidt gode tanker, uden dem, intet stævne!

SydVet Epona Lilian Kolding Skråthandel MIDSPAR Hippolyt Alm Brand Butterfly-horse sb SDL Lise Vindt KIF Allergica SB røjlegård Overmoselund Innnordic Husdyr Helse PP2 cdVet roxy CS foto Agroland Horse In Harmony Hestemund.dk pitstop Taasinge bogb Adam McShane mentalcoach PP Helhedsridning Wen Naturgaarden Equi fit Lunby Hestemund.dk og Bidtilpasning.dk Sara @LotteDenkert Be Balanced Midtjysk Køleserverci hestevelvaere DHE HVF trolden VS Happy horse Jessens Her kan dit logo få plads Tika Rideudstyr
BLIV MEDLEM send en sms med navn + indmeld - husk at skriv din e-mail også

tlf.: 28 49 32 29

eller send en mail til: mail@hestevelfaerd.dk

Som medlem får du kurser og arrangementer til nedsat pris, du får mulighed for at sparre med kompetente hestefolk og ikke mindst, får du et værdifuldt netværk af heste-mennesker, der ønsker at have hestens bedste i fokus i hverdag og træning.