TIDLIGERE ARRANGEMENTER
 
FOREDRAG MED ANNETTE KLAUSEN BENGTSSON - MINDFOCUS

Foredrag om mentaltræning - om du er til Grand Prix eller skovtur. Hver gang du ikke når dine mål, er der en hæmmende overbevisning i vejen.

Under dette mentaltræningsforedrag vil Annette Klausen Bengtsson, som er fast tilknyttet som mentaltræner hos DV´s Young Breeders, give dig værktøjerne til at arbejde med dine overbevisninger og sætte dig i stand til at nå dine mål hurtigere. Annette vil fortælle hvorfor eliteryttere og andre topsportsfolk bruger mentaltræning, til at forbedre deres præstation og hvordan du kan bruge de samme teknikker, i hverdagen med din hest.

Lær hvorfor du ikke når dine mål og hvad du kan gøre ved det - uanset om du vil ride Grand Prix, eller skovtur.

Lær hvorfor det føles, som om din hest kan læse dine tanker.

Lær hvordan du tackler det, hvis du er blevet bange for din hest - for det sker for alle ryttere i løbet af deres ridekarriere.

I løbet af de 2 timer foredraget varer, vil du blive involveret og få mulighed for at stille dine egne spørgsmål, så du allerede dagen efter, kan komme i gang med at nå dine mål hurtigere.

Dato og tid: Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 18.30-21.00
Sted: Naturskolen, Marielundsvej 20, 6000 Kolding
Pris: 125 kr. for medlemmer - 175 kr. for ikke-medlemmerJULEFROKOST


Kære Hestevelfærdsmedlemmer

Sædvanen tro, så er det atter tid til den årlige januar-HVF julefrokost.

Lørdag den. 25. januar 2014 kl. 18.00 til 24.00 mødes vi på Rolykkevej 19, 6600 Vejen, hos Claus og Pauline.

Hver især medbringer masser af godt humør, egne drikkevarer samt en gave til pakkeleg til den nette sum af 25,- gode danske kroner.

HVF søger for maden -og den bliver overordentlig lækker igen i år, lidt til bagefter, samt kaffe og te.
Vi glæder os rigtig meget til at se en masse glade hestefolk.

Tilmeldingen er bindende efter indbetaling af hensyn til bestilling af mad.

Sidste frist for tilmelding er mandag den. 20. januar 2014.

Der bedes indbetales 160,- på konto nummer: 0758 3225041724
(Skriv venligst navn og medlemsnummer, samt julefrokost på overførslen).

Håber at se Jer ALLE sammen ;o).

Mange hilsener
Styregruppen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som altid havde vi en rigtig sjov og hyggelig aften, dejligt at se både nye og kendte ansigter.

 


SADEL-NØRDEDAG
LØRDAG DEN 16. MARTS 2013
AT FINDE DEN RETTE SADEL ER EN AF DE TING, DER KAN GIVE HESTFOLK GRÅ HÅR I MANEN! DERFOR GIVER VI DIG NU MULIGHED FOR AT NØRDE SAMMEN MED SADELMAGER KIT HOLLERUP HANSEN
LÆR AT MÆRKE, SE OG FORSTÅ
Når du først har set de enkelte dele i en sadel lagt på styk for styk, har du en helt anden forståelse for hvor vigtig den rigtige sadel er for din hest og din ridning. Kit gennemgår de enkelte dele af sadlen, og viser hvordan hver enkelt del bør ligge, og hvordan det fungerer og påvirker hesten. Vi får besøg af MEGET forskellige heste (Ung, ældre, varm, kold, kort, lang, tyk og tynd).
NØRDEDAG MED WORKSHOP-PRÆG
Hvordan er en sadel bygget op? Hvordan passer bommen? Hvad sker der, når min hest ændrer form? Skal jeg vælge med eller uden bom? Og hvad med gjord, stigremme og opstilling? Du får mulighed for selv at mærke hvordan forskellige sadler ligger og herefter vil nogle sadler blive skilt ad, så du kan se, om de nu også ligger som du regnede med. Dagen kommer til at køre som workshop - med rig mulighed for at stille spørgmål og selv prøve og mærke.
PROGRAM:
Vores demoheste er (i rækkefølge):
10.30 Camino 
4-5 års buckskin vallak. Blanding af øhhh... Camino er 'hest'.
Camino er interessant, fordi han er lidt vanskeligt sat sammen og stadig ikke er helt 'færdig'.
11.00 Ginfaxi 
9-års sort islandsk hest. Ginfaxi er pony og har de klassiske udfordringer for islandske heste med en tøndeformet krop, kort/intet sadelleje mm.
11.30 Modi
3 års knapstrupper. Til sommer skal Modi tilvænnes til sadel og rytter. Modi er interessant fordi han giver anledning til at snakke 'første sadel' og ikke mindst hvor meget og hvor lidt man overhovedet kan regne med, når hesten er så ung. For KAN man overhovedet forudse, hvilken sadel sådan en dreng skal ha'?
13.15 Baron
19 årig rød vallak DV/oldenborger-type. Baron har 2 meget forskellige ejere som skal dele ham. Men kan de også dele sadel? Og hvad vil et fornuftigt kompromis være? Dertil har vi også en udfordring i at Emma som er Barons yngste ejer, får ondt i ryggen og hovedpine af deres nuværende sadel. Så hvad kan vi gøre ve det?
13.45 Endrino
Lækker rød vallak DV/Welsh-blanding. Endrino bruger idag bomløs sadel. Han har haft et lidt udfordret sadelleje, og er nu ved at få sat fine rygmuskler. Så hvad er den bedste sadel-fremtid for ham? Her får vi mulighed for at kigge på blandt andet et par bomløse sadler og få snakket fordomme mod det ene og andet.
14.15 Jack
Den statelige Jack som mange af Jer har set på vores plakater og markedsføringsmateriale. Jack er Bøffen i pølseenden. Jack er helt klassisk Irish Cob med kort sadelleje, tøndeformet krop og lidt på sidebenene. Vi bruger 25-35 minutter pr hest og har tid til snak imellem hver - og selvfølgelig også mulighed for fordybelse i konkrete observationer.Vi er så heldige, at Heidi Nielsen også er med på dagen. Hun skal behandle et par af demo-hestene, og måske vi får lidt med omkring hvad behandlingerne kan gøre også.EFFEKTIV TRÆNING ER BASERET PÅ NÆRVÆR - FOREDRAG MED UTE LEHMANN
ONSDAG DEN 27. FEBRUAR 2013
ER DU EN AF DEM, DER GODT KUNNE BRUGE EN MERE ENKEL TILGANG TIL HVER­DAGEN MED DIN HEST, UDEN AT MISTE KVALITET OG VIDEN? SÅ KOM TIL EN INSPIRERENDE AFTEN MED UTE LEHMANN!
DET DREJER SIG OM AT LÆRE AT VURDERE SITUATIONEN

Hvad er de beslutninger, som du tager i din træning, baseret på?
Føler du, at inputs fra øst og vest, ny viden om dit og dat samt mange forskellige meninger og holdninger får din hjerne til at koge over?
FÅ RO PÅ... Bliv inspireret af Ute’s enorme viden, kogt ned til essensen af effektiv hestetræning....
HVORDAN PÅVIRKER VI VORES HESTE FYSISK, EMOTIONELT OG MENTALT?
Hvad betyder visualisering og hvordan gør man?
Hvordan kan jeg påvirke hesten til at være mere rolig eller mere fremadgående? Hvordan kan jeg se, om hesten er i balance med sig selv?
Hvad betyder det, når hestefolk taler om ’spirit’, ’vilje’, ’varm’ eller ’kold’ hest? Der er mulighed for at stille spørgsmål sidst på aftenen.

 BLING BLING - UDVIDET KLUBAFTEN
21. NOVEMBER 2012
Ofte byder vore arrangementer på ny viden om pleje og træning af vore heste. I hestevelfaerd.dk er vi opdaterede på viden og har den sidste nye træningsmetode i hatten.
I år prøver vi at tænke lidt udenfor rammen, og inviterer på klubaften, hvor det ikke er hjernerne der skal opdateres, men derimod udstyret!
Anette Thrane fra dog-butterfly.dk har ALT i bling bling og ding ding, og sammen med Anette inviterer vi til:
PIMP DIT HIPPIE-UDSTYR.
Tag dit ynglingsudstyr under armen og mød op til en mega hyggelig (og nok lidt tøset) aften. Anette vejleder i at ‘hotfixe’ swarowski-sten i alle størrelser og farver, og så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad dit udstyr kan trække af lir.CENTRERING MED TABITA CRAMERS
TORSDAG D. 25. OKTOBER 2012
Vi har i de sidste sæsoner haft meget fokus på biomekanik og adfærd. Vi har også haft fokus på rytterens intention og på vores mentale indstilling. Nu er turen kommet til vores egen fysiske krops indvirkning på hestens bevægelser. Hvordan kan vi, med vores krop, gøre det lettere for hesten at bevæge sig og udføre opgaverne. Hvordan kan vi komme til at have absolut mest inflydelse med absolut mindst forstyrrelse? Hvad er stolesæde? Hvordan kommer vi af med det? Hvad har vores balance egentlig at sige, og har vi overhovedet den balance vi tror vi har?

Tabita har i mange år haft fokus på ryttercentrering, og har ikke kun uddannet sig indenfor centreret ridning, men i alle mulige retninger inden for balance og krop. Tabita’s erfaring og viden er enorm, og vi glæder os til at få tappet en lille snas af hvad hun gå og gemmer på i sin hjerne.AMANDA BARTON 3 DAGE - DEN VERDENSKENDTE TRÆNER KOMMER IGEN TIL HESTEVELFAERD.DK
1.-3.OKTOBER 2012
Amanda Barton formidler den verdenskendte hestemand og forfatter, Mark Rashid’s tilgang til heste, som sætter fokus på vores indflydelse på hesten i form af spændinger, fokus og fornemmelse i kroppen. 
På clinic med Amanda får du redskaber til at blive en bedre rytter og se hestene udvikle sig ud fra dit eget fokus og “connection” med hesten. Opdag forskellen på “let på tøjlen” og “blødhed” (softness). Amanda er uddannet NLP Master, og er en underviser i særklasse! 
Kurset foregår på let forståeligt engelsk, og der er mulighed for at få oversat efter behov.
Snyd ikke dig selv for denne unikke oplevelse! 
Det er muligt at deltage både med og uden hest.
FÆLLESTUR TIL DET SKØNNE VILDE VESTERHAV
30. SEPTEMBER 2012
UTE LEHMANN RIDER FOR, OG VISER OS EN BID AF DEN SKØNNE NATUR DER ER EN DEL AF HARMONIEN I HENDES HVERDAG.
Vi har længe ønsket, at gøre fællesturen til noget ganske særligt. Turen derover er ganske vist længere end den normalt plejer at være til fælles-tur-arrangementerne, men når man nu alligevel er sat op til at skulle afsted, så er en tur til vesterhavet vist en dejlig belønning for lidt ekstra tid på vejen.
Ute Lehmann har været medlem af hestevelfaerd.dk i et par år, og har i år været så fantastisk, ikke alene at tage med på fællesturen, men også til at vise os vesterhavet og naturen, som hun oplever det.
Vi mødes ved kursuscenteret, Sdr. Klintvej 19, 6830 Nr. Nebel
De som vil ride, rider fra kursuscenteret. De der vil gå, skal køre ned til stranden, da det er ret hårdt terræn igennem plantagen for gående.SÅ ER DET STÆVNETID OG I ÅR BLIVER HESTEVELFAERD.DK 5 ÅR - OG DET SKAL SELVFØLGELIG FEJRES MED ET KÆMPE FESTLIGT STÆVNE!!
1.-3- JUNI 2012
Og vi har en masse spændende klasser klar til alle på alle niveauer
Vi har bestilt godt vejr i år – for klubben bliver 5 år, så det må da give solskin?
I år vil vi udvide stævnet ganske gevaldigt med: 
•2 dage med konkurrencer
•3 dage med camping
•Mange flere klasser
•Festmiddag lørdag aften
•Flere udstillere

Og mange flere deltagere og tilskuere. Alt i alt et fantastisk arrangement – dog stadig med hestevelfaerd.dk ’s berømte hygge som omdrejningspunkt.

NYT NATIONALT SYSTEM by Den Hele Ekvipage & HESTEVELFAERD.DK
Hestevelfaerd.dk sidder med i et spændende samarbejde med Helle Knudsen og Den Hele Ekvipage om at lave et nyt nationalt klasse og point-system. Stævnet bliver første gang det nye system tages i brug til et større stævne, og vi glæder os meget.

Til hestevelfaerd.dk-stævnet kan du stille op i:
AGILITY - JORD: Mini · Børn · Let · Middel · Øvet
KÜR: Let · Middel · Øvet
JORDARBEJDE: Let · Middel
LØSARBEJDE: Let · Middel · Øvet
PAS DE DEUX - Horse in Harmony - GROUNDWORK:
PAS DE DEUX - Horse In Harmony - RIDNING:
BIOMEKANIK: Let · Middel
SHOWKLASSE: Fri showklasse - bedømmes efter showfactor
FREMVISNING: InspirationsklasseAMANDA BARTON AFTEN CLINIC

18. APRIL 2012
Til arrangementet vil Amanda læse op af Mark Rashid’s bøger og lave øvelser med os om mentalt fokus.
Du vil også kunne opleve Amanda udvikle en ekvipage kun ved at arbejde med rytterens mentale tilstand, vejrtrækning og bevidsthed.
Amanda formidler den verdenskendte hestemand Mark Rashids metoder, som sætter fokus på vores indflydelse på hesten i form af spændinger i muskler, koncentration, overbevisning og fornemmelse i kroppen.
Så kom og få redskaber til at blive en bedre rytter og se udviklingen hos vores testrytter, opdag forskellen på
“Lightness” og “Softness”AMANDA BARTON KURSUS

17.-19. APRIL 2012 
Amanda Barton er mester i at få hest og rytter til at nå et helt andet niveau ved hjælp af ekvipagens mentale tilstand, fokus og tro på egne evner. Amanda formidler desuden den internationalt anerkendte hestemand Mark Rashid’s tilgang til heste-træning.MED HESTEN SOM LÆRER I NÆRVÆR

ONSDAG DEN 21. MARTS 2012
I foredraget fortæller Truels Vallø Bisgaard om hvordan hesten og dens nervesystem påvirker os og vores ditto. Om hvordan hesten er en mulighed til at komme mere til stede i Nu’et og
mærke sig i verden: Med følelser, sanser, behov, ønsker og drømme. Om hvordan hesten kan hjælpe os med at leve et mere tilfredsstillede liv i overenstemmelse med vores sande jeg. Om hvorfor hesten arbejder aktivt for at forløse vores livsenergi!
Truels Vallø Bisgaard er uddannet dyreadfærdsterapeut og har arbejdet med træning af heste og rådgivning af hunde- og hesteejere siden 2002.
Han er desuden uddannet som heste- og rideterapeut samt biologisk traumeterapeut.
www.happyhorses.dkFOREDRAG OM GRÆS, HØ & NATURLIG FODRING

TORSDAG D. 9. FEBRUAR 2012
Karsten Snitkjær er tilbage i storformat. Nu opfordrer han alle hesteejere til at kigge ned af og IND UNDER græsset så vi kan begynde at forholde os til hvad 90% af vores hestes diæt egentlig har at byde på.
Vi gik i bogstaveligste forstand i dybden omkring jord, græs­ning, hø og naturlig fodring. og blev meget klogere på hvilke græssorter der bør vælges og hvorfor, samt hvilke sorter, jordtyper og forhold der giver vore heste den optimale trivsel både når vi skal vælge græsning og ikke mindst når vi skal købe hø og wrap
.JULEFROKOST

21. JANUAR 2012 
Det blev en rigtig hyggelig aften med masser af hestesnak til langt ud på natten hos Dan og Louise på Lille Skovgaard i Vejen.


 


KLUBAFTEN DET ØMME PUNKT
24. NOVEMBER 2011
“Debat, hygge og læring i verdens bedste hestenetværk.”
Gerd Heuschmann’s ‘det ømme punkt’ har været debat-skabende længe, og i selskab med glögg og æbleskiver, skal vi sammen se filmen og efterfølgende lægger vi op til debat og betragtninger fra deltagerne.
Debatten styres af BBH-studerende Louise Agner, som ikke alene kender filmen godt, men også er udstyret med ‘den store håndbog i diplomati og objektivitet’.
Klubaftenen er GRATIS for medlemmer og kommer denne gang til at foregå hjemme hos Barbara Christiansen i Gesten, da hun har både pladsen og TV-tommerne til en hel forsamling.
Klubben giver glögg, æbleskiver og kaffe.
VI FANDT RIDEGLÆDE OG NY ENERGI PÅ DETTE HELT UNIKKE TRÆNINGSOPHOLD 17.- 19. NOVEMBER 2011
“Inspireret af min egen situation, hvor jeg med en kostomlægning har oplevet, hvordan den mad vi spiser påvirker ikke blot vores fysiske men også vores mentale tilstand, har vi udviklet dette tilbud. Jeg har på egen krop oplevet hvordan min kostomlægning har givet mere energi, bedre humør, større overskud og bedre søvn. Altsammen fordele, der giver mig et bedre udgangspunkt når jeg skal træne heste og undervise elever. Det vil jeg gerne have lov at dele med hestevelfaerd.dk’s medlemmer”.
VI FIK ET ENERGI-BOOST
På denne træningslejr, var der ikke kun fokus på hesten og samarbejdet - det var hele equipagens fysiske og mentale performence, der fik et kæmpe energi-boost.
Mens hestene holdt fri, blev deltagerne fyldt op med coaching, helt fantastisk hjemmelavet mad, vejledning og meditation - alt sammen med fokus på at opnå mere energi og overskud i hverdagen.
VEJEN TIL STØRRE RIDEGLÆDE GÅR GENNEM HESTENS MUND
12. OKT. 2011
“Med Hestetandlæge og Dyrlæge Christina Suntum Sørensen fra hestemund.dk.” Selvom heste er tavse dyr, betyder det ikke, at munden ikke kan tale. 
Undgå spændinger, frustrationer og usikkerhed - bliv klogere på hvad der foregår i DIN hest’s mund.
Christina Suntum fra hestemund.dk lod sin brede erfaring tale, fortalte om hestens mund, tandsæt og hvad vi selv kan være opmærksomme på.
Har du nogen sinde tænkt på, at vi bruger masser af ressourcer på at finde ‘grej’ der ligger godt på hesten. Men tænker du også på det redskab, der ligger meget følsomt placeret? Prøver du dig frem, eller VED du om det bid du har valgt passer til din hest?
I England er det naturligt, at få checket biddet og finde et der passer ved hjælp af en professionel; I Danmark er konceptet først ved at vinde indpas nu, og Christina er en af de få, der udfører bidtilpasning her i landet så bidtilpasning var selvfølgelig en naturlig og spændende del af foredraget om hestens mund.
ÅRETS FÆLLESTUR
 MED SKOV, STRAND & HYGGE
10. SEPTEMBER 2011
“Den langsommeste hest/menneske sætter tempoet”
Ride-, trække-, gå-tur for alle! Det er tid til at genoptage en gammel hestevelfaerd.dk-tradition, nemlig en rigtig fælles tur i det grønne.
Turen går til Børkop, hvor ruten går gennem bakket terræn, skøn skov og strand. Under turen er der planlagt ‘kage-pause’ (klubben er vært) og efter turen er der mulighed for fælles-spisning med grill og snak, mens hestene står i paddocks. Alle er velkomne, både med og uden hest.
Arrangementet er GRATIS for medlemmer af hestevelfaerd.dk.
Medbring selv mad til grillen.
HESTEVELFAERD.DKS  STÆVNE
LØRDAG DEN 18. JUNI 2011
“Så er det tid til hestevelfaerd.dk’s årlige stævne. Vi glæder os til at se alle hestefolk, høj som lav, til en hyggelig dag med skønne dyr og mennesker”
Har du lyst til at prøve samarbejdet med din hest af, på en sjov og anderledes måde? Så er her alle tiders mulighed. Stil op i Agility, Freestyle eller??? Du kan også sælge dit brugte udstyr på kræmmermarkedet.
Har du lyst til at konkurrere i anderledes og sjove discipliner, er her rig mulighed for det.

Du kan stille op i:

Agility - Børn 6-11 år
Agility - Junior 12-14 år
Agility - Basic
Agility - Advanced
Fremvisning - (en lille opvisningsklasse uden bedømmelse)
Freestyle - (en klasse hvor der konkurreres i freestyle programmer fra jord, ryg eller???)SÅDAN PÅVIRKER VI HESTEN BEVIDST &  UBEVIDST
TORSDAG D. 05.05.2011
Heste lærer hele livet, men hvordan? Hvornår? Hvordan undgår vi uhensigtsmæssig adfærd, og hvordan bliver vi mere opmærksomme på det vi lærer vores hest - både via bevidst indlæring, men også i det daglige, hvor vi ofte påvirker hestene uden at vi selv er klar over det. Sammen med Helle Knudsen gennemgår vi bl.a. indlæring & timing. Helle er en inspirerende og dygtig formidler, og der er garanti for nye indspark og masser af ny viden. Vi slutter af med tid til spørgsmål.HESTE DYRLÆGE MICHAEL OETTINGER FØRSTEHJÆLP
TIRSDAG D. 26.04.2011
“Hvad er din hests hvilepuls? Hvilken temperatur skal den have? og hvad vil du for øvrigt gøre hvis...”
...og så var foredraget ellers begyndt. Vi blev ført igennem årstidens sygdomme og lidelser, henover skader og blødninger, betændelse og ikke mindst, hvad er fair og ikke fair overfor hesten? Vi fik også en helt ærlig og up-front mening om specialister og fordelene ved at gå til disse.
Et super godt foredrag med en virkelig dygtig og anerkendt hestedyrlæge.2-DAGES WEEKENDKURSUS MED UTE LEHMANN
16. - 17. APRIL 2011
“et fantastisk og lærerigt kursus over 2 dage. Alle fik et kæmpe udbytte, også tilskuerne, som ofte blev indvolveret i øvelser og fælles undervisning og teori”
Ute er en træner i særklasse. Ærlig, dygtig og med en fascinerende baggrund, var hun en formidler, der let tryllebandt tilskuere og deltagere hele weekenden.
På kurset var 6 heste og 14 tilskuere, og alle fik noget at tygge på, tænke på og arbejde videre på. Selvom at Ute beskæftiger sig mest med ridningen til dagligt, valgte alle på dette kursus at starte fra jorden.
På kurset var alle typer hest repræsenteret, fra Spansk PRE henover Araber og Pinto for at ende i den ‘kolde ende’ med Tinker og Fjordhest.
Der blev arbejdet med basis-ting, på trods af et generelt pænt niveau, men alle havde brug for at gå i dybden med detaljer, ro og fordybelse. Ikke mindst, blev der gået en del rundt om enebærbuske...LOUISE BACH HOLLER PADDOC PARADISE

ONSDAG DEN 09.03.2011
“en fold er bare en fold. Hestens behov er stillet, når bare den kommer ud et par timer om dagen... eller hvad?”
Aktivitet på folden er godt. Det stimulerer hesten og sørger for at den ikke keder sig imens den er ude... Men nu blev vi alle klogere. Selv de, der kom med en kla r forventning om at netop deres fold var tæt på perfekt.
Louise Bach Holler gjorde det klart for tilskuerne, at alt hænger nøje sammen i hestens system. En god og aktiv fold, som er indrettet for enten det mentale eller helbredsmæssige går hånd i hånd med hestens velvære hele vejen rundt. Man kan ikke fokusere på det ene, uden at skæle til det andet.
Louise fortalte om hvor vigtigt det er, at holde hesten igang, og stik imod hvad mange ellers havde hørt, var emner som slowfeeders og samlet æde/drikke område faktisk ikke anbefalet. Foredraget var ultra spændende for både de der har egen fold og står opstaldet, og til små arealer var der virkelig ffs at hente omkring udnyttelse af mindre folde.HESTEVELFAERD.DK’s KLUBAFTEN

TORSDAG DEN 03.03.2011
“hvad er hestevelfaerd.dk for dig? Hvor er vi på vej hen? og en masse andre spørgsmål?”
Klubben er hurtigt vksende i øjeblikket. Vi tæller knap 80 husstande nu, og styregruppen ønskede at dedikere denne aften til en tæt dialog med medlemmerne omkring klubben, tiltagene, arrangementerne og alt muligt andet.
Aftenens samlede tilbagemeldinger lød på:
? Hellere godt end meget
? Spændende program - mere af det!
? Kanaler - målret informationen bedre
? Flere arrangementer i weekender
? Perfekt mængde arranegementer
? Kontingent (inkl. stigning til 120 kr årligt) fint og fair - generel undren over at det kan løbe rundt.


ENDAGS STÆVNE QUICKGUIDE PRAKTISK INFORMATION
Sted
Kongevej 254, 6510 Gram

Dato:
26.09 2020

Pris for start (pr. klasse)
70,- kr pr start

Pris for selvbyggerpaddock

kr. 50,-

Teltplads med tur på heden
Kr. 50,-

 

 


Tilmeldingsfrist
13/9-20

Du får en opkrævning via mail, når du har udfyldt onlineformularen under tilmelding.

Overfør din indbetaling til konto:
0758 3225041724
HUSK af anføre navn + "endagsstævne" på indbetalingen, ellers kan vi ikke registrere din indbetaling korrekt.
Tilmelding er først gældende, når din indbetaling er registreret.

______________________________

PRAKTISKE DOKUMENTER

Tilmelding

Find den elektroniske tilmeldingsformular her

KLASSE BESKRIVELSER

Du finder alle klasser med beskrivelser her:
BLIV MEDLEM Man behøver ikke at være medlem for at tilmelde sig til årets stævne